keetels
1 2 3 4

Intergas Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. Met slimme en innovatieve producten, maar ook met duurzame energiebronnen en high tech warmte-oplossingen die beantwoorden aan de energietransitie. Daarbij geloven we in een toekomst waarin ruimte is voor meerdere warmte-oplossingen naast elkaar.

Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoogrendement (HR) - verwarmingsketel op de markt. Sindsdien is Nefit marktleider in energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water.

TKM

Solatube van Techcomlight, producten die uw daglichttoetredingsproblemen oplossen, uw energierekening verlagen, uw leven en gezondheid positief beïnvloeden en bijdragen aan een goed milieubeleid.

Geberit De wereldwijd opererende Geberit Group is de Europese marktleider voor sanitaire producten. We hebben een sterke lokale aanwezigheid in de meeste landen van Europa. Hierdoor kunnen wij zowel op het gebied van sanitairtechniek als op het gebied van badkamerkeramiek een unieke meerwaarde bieden.

GROHE producten garanderen de "perfect water flow" om optimaal van water te kunnen genieten. GROHE is een wereldmerk dat continu nieuwe standaarden creëert. H Keetels vindt dat
Schoonheid zit in de details. GROHE overtuigt in vormgeving en functie. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden en keuze's.
Sealskin, producent en leverancier van douchewanden, baden, douchebakken en sanitairproducten en is gevestigd te Waalwijk.

Villeroy & Boch Sinds 1748 staat Villeroy & Boch voor kwaliteit en hoogwaardige esthetiek, en voor toekomstgerichte ideeën en technieken voor alles wat met keramiek te maken heeft. Villeroy & Boch heeft er altijd naar gestreefd huizen zodanig in te richten dat we van de momenten van het leven kunnen genieten.

 

unetoseicrt
H.Keetels installatie techniek | Thomas Edisonweg 46 | 5151 DJ Drunen | info@hkeetels.nl | Tel: 0416 37 50 26
SitemapAlgemene Voorwaarden