keetels
1 2 3 4
 

Nefit bracht als eerste ter wereld de Hoogrendement (HR) - verwarmingsketel op de markt. Sindsdien is Nefit marktleider in energiezuinige oplossingen voor verwarming en warm water.

GROHE producten garanderen de "perfect water flow" om optimaal van water te kunnen genieten. GROHE is een wereldmerk dat continu nieuwe standaarden creëert. H Keetels vindt dat
Schoonheid zit in de details. GROHE overtuigt in vormgeving en functie. Daarom informeren wij u graag over de mogelijkheden en keuze's.
Sealskin, producent en leverancier van douchewanden, baden, douchebakken en sanitairproducten en is gevestigd te Waalwijk.

Solatube van Techcomlight, producten die uw daglichttoetredingsproblemen oplossen, uw energierekening verlagen, uw leven en gezondheid positief beïnvloeden en bijdragen aan een goed milieubeleid.

Koninklijke Sphinx B.V. is een vooraanstaand producent van producten voor de inrichting van badkamers en sanitaire ruimten. De belangrijkste productgroepen zijn keramisch sanitair en baden en douches.
In de loop van de ondernemingsgeschiedenis zijn we gegroeid van producent en verkoper van hoogwaardige keramiekproducten tot een wereldwijd gerenommeerd lifestyle-merk. Totaalprojecten en hoge diversificatie zijn de sterkste punten in ons aanbod met de beide thema’s „ de badkamer uit één hand “ en „De compleet gedekte tafel“.

 

unetosei
H.Keetels installatie techniek | Thomas Edisonweg 46 | 5151 DJ Drunen | info@hkeetels.nl | Tel: 0416 37 50 26
SitemapAlgemene Voorwaarden